Delivery Clicker

Clicker games gaan over de speler een gevoel van vooruitgang geven, vooruitgang dat kan worden bereikt door consequent te spelen

Over

Blijf spelen zolang je wilt

"Delivery Clicker" is een mobile clicker game waarbij de speler de rol van manager van een postbedrijf op zich neemt. De taak van de speler is om zoveel mogelijk deliveryboxes te leveren door op een box te klikken. Hierdoor verdient de speler enveloppen, het betaalmiddel in het spel. Met de verdiende enveloppen kunnen upgrades gekocht worden zoals passief inkomen, werknemers, betere bezorgopties en nog veel meer. Zo kan de speler het bedrijf uitbreiden en efficiƫnter maken. Er zijn veel mogelijkheden om het bedrijf te verbeteren, waardoor de game interessant blijft. De speler kan ook vrienden uitdagen om te zien wie het snelst de meeste enveloppen kan verzamelen, dit maakt de game competitiever en geeft de spelers extra motivatie.

De game-mechanica en game-balans

De game-mechanica van "Delivery Clicker" is gebaseerd op het klikken op een deliverybox om enveloppen te verdienen. De speler begint met een beperkt aantal klikken per seconde, maar kan dit verhogen door upgrades te kopen met de verdiende enveloppen. Hierdoor wordt het mogelijk om sneller enveloppen te verdienen en het spel op een hoger tempo te spelen. De game-balans van "Delivery Clicker" is goed afgestemd om de speler te motiveren om te blijven spelen en upgrades te kopen. De upgrades zijn duurder naarmate ze krachtiger zijn en de speler zal daarom zowel korte- als lange-termijn doelen moeten stellen om succesvol te zijn in het spel. Dit zorgt ervoor dat de game uitdagend blijft en dat de speler altijd iets te doen heeft.

Hoe werkt het?

Download het nu!

IOS App Store
Android Play Store
Windows deliveryclicker.exe