Hallo, mijn naam is
Emiel De Waele
en ik ben een
Contacteer mij

Over mij

Ik ben Emiel De Waele

Hallo beste websitebezoeker, Mijn naam is Emiel, een 17-jarige jongen met een passie voor gamen. Maar wie ben ik echt? Er zijn immers veel jongens van mijn leeftijd die dezelfde interesse delen. Laat me je vertellen wie ik ben. Mijn reis als informaticus begon op mijn negende toen ik voor het eerst Minecraft speelde. Al snel ontdekte ik dat je zelf servers kon hosten en Java-plugins kon schrijven. Ik was gefascineerd door programmeren en beheerde zelfs mijn eigen server met honderden spelers. Later ben ik begonnen met Unity en heb ik vorig jaar verschillende projecten gemaakt, waaronder een snowboardgame, quiz en DeliveryDriver-game. Deze laatste inspireerde me om DeliveryClicker te maken voor mijn GIP.

Maar ik ben meer dan alleen een informaticus. Ik ben sportief en ga graag naar de sportschool. Ook ben ik een reiziger en heb ik al veel mooie plekken op de wereld bezocht, waaronder een maand in Brazilië als onderdeel van een leerprogramma over duurzaamheid en de SDG's. Ik leerde hier ook veel over verschillende culturen omdat er 18 verschillende nationaliteiten aanwezig waren. Naast informatica ben ik ook geïnteresseerd in andere technologieën en wetenschappen, zoals Artificial Intelligence en robotica. Ik hoop in de toekomst bij te dragen aan de ontwikkeling van deze technologieën. Kortom, ik ben een gedreven en gepassioneerd persoon die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en avonturen. Of het nu gaat om programmeren, sporten, reizen of iets anders, ik ga er altijd vol enthousiasme tegenaan. Ik hoop dat je nu een beter beeld hebt gekregen van wie ik ben en wat mij drijft!

Download CV

Mijn vaardigheden

Over mijn vaardigheden op dit moment kan ik dit vertellen. Ik ben goed in HTML en CSS en heb al enige ervaring met PHP. Momenteel ben ik bezig met het leren van Javascript en Java. Maar mijn vaardigheden gaan verder dan alleen programmeertalen. Ik ben ook sterk in soft skills zoals communicatie, probleemoplossend denken en samenwerken. Dit komt vooral van pas wanneer ik in groep moet samenwerken. Daarnaast ben ik een echte reiziger en kan ik me makkelijk aanpassen aan verschillende culturen. Kortom, ik ben een gemotiveerd en leergierig persoon met een brede waaier aan vaardigheden. Of het nu gaat om programmeren, communiceren, probleemoplossing of cultuur, ik ga er altijd vol enthousiasme tegenaan en wanneer er iets is dit ik niet kan probeer ik daar in te verbeteren.

HTML 70%
CSS 60%
JavaScript 10%
PHP 30%
Java 20%